Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προσδίδει υπεραξία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την προώθηση, προϊόντων και υπηρεσιών διατροφής και γαστρονομίας. Ειδικοί από τους χώρους της τεχνολογίας τροφίμων, R&D, του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ και των νέων μέσων επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν και συζητούν στο αμφιθέατρο του μουσείου Μπενάκη πάνω σε εγχώρια και διεθνή παραδείγματα καλών πρακτικών γαστρονομικής καινοτομίας. Ο Βαγγέλης Νικολάου από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλουη & Οίνου (ΕΔΟΑΟ) θα μας παρουσιάσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα διεθνούς προώθησης ελληνικών κρασιών newwinesofgreece.com Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MODUS, Θανάσης Καλύβας παρουσιάζει την ψηφιακή πλατφόρμα ιχνηλασιμότητας τροφίμων e Cert. Έξοδος για δείπνο! Η Ρόζα Μόνου από το www.spoonmates.com θα μας παρουσιάσει τη νεοσύστατη πρωτοβουλία κοινωνικής δικτύωσης μιας ομάδας νέων ανθρώπων που δημιούργησαν μια καινοτόμο start up διαδικτυακή κοινότητα με επίκεντρο την αγάπη για την γεύση. |
Ημέρα: Σάββατο 25 Μαΐου Ώρα: 12:00 – 14:00 Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη |