Menu
GR FIND US HERE Sun Sun Sun Sun Sun

Θεματικά live cooking sessions

Εμπνευσμένες ιστορίες αστικής διατροφικής ανάπλασης, δροσερά καλοκαιρινά σουπέ και εναλλακτικές βιογραφίες μαγειρικών μετενσαρκώσεων μέσα από τα θεματικά live cooking sessions μεσογειακής γευσιγνωσίας που θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια των Ημερών Γαστρονομίας στο ειδικά σχεδιασμένο live kitchen stage στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, δημοφιλείς chefs όπως οι:

Ντίνα Νικολάου, Ελένη Ψυχούλη, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Ανδρέας Λαγός, Μιχάλης Νουρλόγλου, Νίκος Χλαπάτσος, Ευτύχης Μπλέτσας, Βασίλης Πορής, Ηλίας Αναστασιάδης.

Παρασκευή 24 Μαΐου

12:00 - 14:00 - Δημιουργική κουζίνα από τον chef Μιχάλη Νουρλόγλου

20:00 - 22:00 - Πίτες: Η ραχοκοκαλιά της ελληνικής παραδοσιακής μαγειρικής από την chef Ντίνα Νικολάου

Σάββατο 25 Μαΐου

12:00 - 14:00 - Ο chef Νίκος Χλαπάτσoς με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γευσιγνωσίας και γνωριμίας μαγειρεύει με λημνιακά προιόντα με στόχο την ανάδειξη της μοναδικότητας των αυθεντικών γεύσεων της τοπικής κουζίνας της Λήμνου στο πλαίσιο του αφιέρωματος: Λήμνος Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός Ημερών Γαστρονομίας.

17:00 - 18:00 - Ο Ευτύχης Μπλέτσας μαγειρεύει εύκολες και υγιεινής συνταγές από τις Κουζίνες των μαμάδων της Ελλάδας 

19:00 - 21:00 - Καλοκαιρινοί ουζομεζέδες από τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

Κυριακή 26 Μαΐου

12:00 - 14:00 - Δροσερές καλοκαιρινές σούπες και συνοδευτικές μπουκίτσες από τον chef Ανδρέα Λαγό και και την Ελένη Ψυχούλη

18:00 - 20:00 - Ευφάνταστες συνταγές με "ταπεινά" υλικά της ελληνικής γης από τον chef Βασίλη Πορή 

 

Ημέρες:24, 25, 26 Μαΐου

Χώρος διεξαγωγής:Αίθριο Μουσείου Μπενάκη

READ THE PROGRAM
TICKET PRESALE