Menu
GR FIND US HERE Sun Sun Sun Sun Sun

Gastronomic debates: Ο ρόλος των media στη διαμόρφωση του σύγχρονου γαστρονομικού χάρτη της Ελλάδας

Με τη συμμετοχή γνωστών food editors όπως Ελένη Ψυχούλη, Θάλεια Τσιχλάκη, Ιωάννα Σταμούλου, Δημήτρης Μαχαιρίδης.

Μια διεισδυτική προσέγγιση πάνω στην επικοινωνία της γαστρονομίας και μια από τις σπάνιες ευκαιρίες που γνωστοί συγγραφείς και κριτικοί της γεύσης, συμμετέχουν, προτείνουν και ανταλλάσουν απόψεις για την κουλτούρα και την ταυτότητα του νεοελληνικού γαστρονομικού γίγνεσθαι σε μια ανοικτή και δια-δραστική πλατφόρμα συζήτησης με τη συμμετοχή του κοινού.
Αποτελεί το υψηλό επίπεδο προσφοράς θεμάτων γαστρονομικού ενδιαφέροντος στον Τύπο, αντανάκλαση της υψηλής ζήτησης του κοινού για γνώση, εικόνες, ειδήσεις, προτάσεις, συνταγές και κριτικές για τη μαγειρική και τη γαστρονομία; Σε ποιο βαθμό συνέβαλλε καθοριστικά το «food boom» που παρατηρείται την τελευταία δεκαετία στην βελτίωση των κυρίαρχων διατροφικών προτύπων και την στροφή της νέας επιχειρηματικότητας στον τομέα της διατροφής; Μέχρι ποιο σημείο θα επηρεάσει η σοβούσα οικονομική κρίση τον πλουραλιστικό χαρακτήρα του σύγχρονου γαστρονομικού χάρτη της Ελλάδας και την αντίληψή μας για τον πολιτισμό της γεύσης;

Στο πάνελ ομιλητών συμμετέχουν:

Ελένη Ψυχούλη

Θάλεια Τσιχλάκη

Ιωάννα Σταμούλου

Δημήτρης Μαχαιρίδης

Συντονιστής συζήτησης: Ο Χρήστος Σοκόλης από τους FoodConcepts

Ημέρα:Σάββατο 25 Μαΐου

Ώρα: 17:15 – 19:15

Χώρος διεξαγωγής:Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη

READ THE PROGRAM
TICKET PRESALE