Menu
GR FIND US HERE Sun Sun Sun Sun Sun

Γαστρονομική διπλωματία: Η διεθνής απήχηση της new Greek cuisine

Με τη συμμετοχή του Ηλία Μαμαλάκη, της Ντίνας Νικολάου, της Ντένης Καλλιβωκά, του Μιχάλη Ντουνέτα, του Χάρη Χαραλαμπίδη και απευθείας συνδέσεις με καταξιωμένους chefs και restaurateurs του εξωτερικού.

Η ελληνική γαστρονομική διπλωματία στις καλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Από τις Βρυξέλες και το Παρίσι έως τη Νέα Υόρκη και από την Μελβούρνη και την Σιγκαπούρη έως το Τορόντο η νέα Ελληνική κουζίνα αποκτά μέρα με τη μέρα μια περίοπτη θέση στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.
Με κέντρο αναφοράς τους σύγχρονους «πρέσβεις» του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού στο εξωτερικό, ο δημοφιλής συγγραφέας Ηλίας Μαμαλάκης, η γνωστή food editor Ντένη Καλλιβωκά, Χάρης Χαραλαμπίδης, CEO & founder Gastronomy Essentials LTD - cucina.gr και οι καταξιωμένοι chefs  Μιχάλης Ντουνέτας συνεργάτης της σχολής Le Monde και η Ντίνα Νικολάου που δημιούργησε το εκπληκτικό εστιατόριο Evi Evane στο Παρίσι, υποδέχονται, από το αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, σε μια πρωτότυπη διαδραστική συνάντηση για συζήτηση και με τη βοήθεια skype συνδέσεων, διακεκριμένους και πολυβραβευμένους στο εξωτερικό έλληνες chefs και ιδιοκτήτες υψηλής αισθητικής χώρων εστίασης όπως:

Τον Γιώργο Καλομπάρη από την Μελβούρνη με το Press Club Restaurant

Τον Κώστα Σπηλιάδη από το Milos Restaurant – New York, Montreal, Las Vegas, Miami, Athens

Τον Κωνσταντίνο Ερίνκογλου από το Notos Restaurant στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλες.

Την Μαρία Νικολάου από το Παρίσι και το εστιατόριο Evi Evane 

Την Μαρία Εκμετσίογλου από την Κωνσταντινούπολη και το εστιατόριο "Ο κήπος της Μαρίας" 

Παρουσίαση - συντονισμός εκδήλωσης:

Ντένη Καλλιβωκά, food editor 

Ημέρα:Κυριακή 26 Μαΐου

Ώρα: 19:30 – 21:30

Χώρος διεξαγωγής:Αμφιθέατρο Μουσείου Μπενάκη

READ THE PROGRAM
TICKET PRESALE